tiistai 28. helmikuuta 2017

                                       Wanhojen päivä 2017

(Kirjoitan tämän postauksen poikkeuksellisesti suomeksi.)

Perjantaina 17.2.2017 oli joka tytön odotettu unelmapäivä: wanhojen päivä. Olimme harjoitelleet joulusta asti 3 kertaa viikossa ja meillä oli tanssittavana kolmetoista erilaista tanssia. Kerron postauksessa päivästäni ja kokemuksia jos sinäkin tanssit tulevaisuudessa wanhat (kannattaa kyllä)!  Nämä kuvat on ottanut ihanat serkkuni Roosa ja Titta.


Tanssin sinisessä mekossa ja minulla oli alla tyllihame.
Klo 6.00: Heräsin ja koulussa täytyi olla klo 8:30. Halusin kampaustyyliksi nutturan, mutta halusin siitä erilaisen joten päätimme äitini kanssa tehdä sivunutturan. Olimme Glitteristä ostaneet kimaltavan hiusnauhakoristeen (ostin kaikki koruni Glitteristä). En nähnyt kenelläkään samanlaista kampausta, joten olin tyytyväinen.

Oli aika meikata, joten pohjustimme ihoni. Halusin kiinnittää huomion silmiin enemmän, joten laitoimme tekoripset ja sinivaalean luomivärin. Huulet pidin hyvin luonnollisena. Sitten olikin aika pukea wanhojen mekko. Minulle oli aina alusta asti selvää, että haluan sinisen mekon, jossa on glitteriä. Rakastin mekkoani!




Klo 8:30: Oli aika tanssia koulumme oppilaille ja opettajille muutama tanssi, mikä kesti noin 1 tunnin mukaan lukien kaikki ajat kun odottelimme. Tämän jälkeen menimme kiertämään vanhoja kouluja. Seuraava tapahtuma oli päivätanssit klo 12:15.





Klo 14:30: Otimme muutamat kuvat kaverini Eerikan ja siskoni Jasminin kanssa. Sitten olikin aika mennä syömään Antonioon (kovan tanssin jälkeen oli kauhea nälkä), josta olimme varanneet paikan isolle 13 ihmisen porukallemme. Söimme ja nautimme hyvästä seurasta. 

Klo 18:00: Oli iltatanssien aika eli viimeinen kerta tanssia nämä kauan harjoitellut tanssit. Olin kyllä iloinen, koska jalkani alkoivat olla jo niin kipeät tanssimisesta. Tanssimme yhteensä 13 tanssia ja tilaisuus kesti noin 1h30min. Lopuksi tanssimme läheistemme kanssa.




Klo 22:00: Ihana päivä alkoi olla ohi ja oli aika mennä wanhojen jatkoille. Onneksi vaikka jalkani sattuivat kovin jaksoin tanssia vielä yli 4 tuntia. Jatkojen jälkeen olin väsynyt ja menin nukkumaan noin puoli 4 aamulla eli melkein tuli valvottua 24 tuntia!

Päivä oli todellakin ihana ja ikimuistoinen. Rahaa kyllä meni, mutta on monia keinoja miten voit säästää esimerkiksi miksi ostaa 500 euron mekko kun samanveroisen saa 200e:lla? Minultakin saa tuon mekon ja jos on kysyttävää wanhoista niin laittakaa viestiä, vastaan hyvin mielelläni!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti